A >atlanta, seguim al teu costat

Ens ha tocat viure uns mesos molt complexes durant els que, tot i que en la distància, hem seguit estant al seu costat, funcionant amb total normalitat per a oferir-li les millors solucions adaptades a aquestes noves i inesperades circumstàncies provocades per la Covid-19.
Ara que cada dia estem més a prop del final de l’estat d’alarma i, amb aquest, de la recuperació de la mobilitat, obertura de les fronteres, represa del trànsit aeri, etc., tornem a la normalitat i a >atlanta seguim al seu costat a només un clic, una trucada telefònica, correu electrònic, missatge de Whatsapp o, per què no, a través de videoconferència.

#ensquedemacasa, però seguim al teu costat

Només tenim un desig, que tant tu com el teu entorn us trobeu bé, nosaltres ho estem. Seguim al teu costat, encara que sigui des de casa, de la mateixa manera que ho hem fet sempre, propers i compromesos en ser útils, aportant solucions.
Convençuts de que junts i juntes en ens sortirem, continuem apostant pel futur, perquè tot i que el present sigui incert, ho superarem. Ens esperen esdeveniments sorprenents i viatges extraordinaris, però fins que tot això arribi, és moment de quedar-se a casa
Ara toca cuidar-se. Serenitat i força per a tothom!

Què fem

ESDEVENIMENTS, INCENTIUS I CONGRESSOS

Motivació, formació, llançament de producte, comunicació, investigació… sigui quina sigui la estratègia, volem que els nostres clients avancin amb cadascuna de les seves accions.

Llegir més >

BUSINESS TRAVEL

 

Rigor, compromís, control. Sabem que allò important són els resultats, i aixó ens porta a oferir les millors solucions.

 

Llegir més >

VIATGES PRIVATS

 

Hi ha una altra manera de descobrir el món, els detalls són el que marca la diferència.

 

 

Llegir més >

ESDEVENIMENTS ONLINE

 

Els esdeveniments virtuals permeten comunicar via on-line sense necesitat de desplaçaments de la audiència, o part d’ella.

Llegir més >

COMUNICACIÓ

 

Comuniquem emocions. A >atlanta estem especialitzats en crear accions de Màrqueting Experiencial.

Llegir més >

TECNOLOGIA

En l’actualitat, el viatger corporatiu necessita noves eines i solucions tecnològiques integrals, per tal de conseguir una reducció de despeses en el comtpe de viatges.

Llegir més >

Som consultors

Som una consultora independent en el Sector del Turisme de Negocis compromesa amb la excel·lència i amb presència internacional.

Entenem els esdeveniments i els viatges corporatius i institucionals com a palanques d’acció per al desenvolupament dels negocis, l’expansió d’idees i potenciar les seves estratègies.

Anem més enllà de les seves expectatives, busquem la “extra-mile”.

Inspirem moments extraordinaris per a cadascun dels seus projectes.

A >atlanta, la personalització i la proximitat són la clau del notre èxit.