Sobre >atlanta


Som una consultora d’esdeveniments i viatges corporatius 

Una consultora independent de Turisme de Negocis compromesa amb la excel·lència i amb una creixent presència internacional. Entenem els esdeveniments i els viatges corporatius com palanques d’acció per a desenvolupar, expandir i potenciar el negoci de corporacions, associacions, institucions i fundacions.

Meeting planners, congress managers, project managers, travel consultants, luxury travel designers… Un equip de més de 80 professionals amb talents que es complementen per assolir la excel·lència de la nostra marca.

Han transcurrido 12 meses
en los que hemos estado y seguimos a tu lado

Ha transcurrido un año desde el primer Estado de Alarma y del inicio de la crisis provocada por la pandemia COVID19, tiempos complejos los que nos han tocado vivir y en los que, aun en confinamiento, en >atlanta hemos mantenido nuestro compromiso de servicio con los clientes.

Han transcurrido 12 meses en los que hemos estado y seguimos a tu lado, desde nuestras oficinas o a tan solo un click, para dar respuesta y soluciones a tus necesidades en eventos y viajes corporativos.

.

A >atlanta, seguim al teu costat

Ens ha tocat viure uns mesos molt complexes durant els que, tot i que en la distància, hem seguit estant al seu costat, funcionant amb total normalitat per a oferir-li les millors solucions adaptades a aquestes noves i inesperades circumstàncies provocades per la Covid-19.
Ara que cada dia estem més a prop del final de l’estat d’alarma i, amb aquest, de la recuperació de la mobilitat, obertura de les fronteres, represa del trànsit aeri, etc., tornem a la normalitat i a >atlanta seguim al seu costat a només un clic, una trucada telefònica, correu electrònic, missatge de Whatsapp o, per què no, a través de videoconferència.

#ensquedemacasa, però seguim al teu costat

Només tenim un desig, que tant tu com el teu entorn us trobeu bé, nosaltres ho estem. Seguim al teu costat, encara que sigui des de casa, de la mateixa manera que ho hem fet sempre, propers i compromesos en ser útils, aportant solucions.
Convençuts de que junts i juntes en ens sortirem, continuem apostant pel futur, perquè tot i que el present sigui incert, ho superarem. Ens esperen esdeveniments sorprenents i viatges extraordinaris, però fins que tot això arribi, és moment de quedar-se a casa.
Ara toca cuidar-se. Serenitat i força per a tothom!

Els nostres valors marquen la diferència

Entenem les particularitats del món corporatiu i instituacional, un coneixement que ens permet oferir qualitat en l’assessorament i els serveis desitjats en esdeveniments i viatges corporatius. 

FACTOR HUMÀ

PROACTIVUS I INNOVADORS 
El nostre equip està sempre a la recerca de les últimes tendències en esdeveniments, business travel yi viatges privats.

PROXIMITAT

A PROP DEL CLIENT
El nostre nivell de personalització i la proximitat són les claus del nostre èxit. Co-crearem plegats els serveis que necessitin.

EXPERIÈNCIA

SENIORITY
>atlanta es va fundar el 1980 i des d’aleshores ha sabut desenvolupar i retindre el millor equip. Un equip de més de 80 professionals amb destacada experiència en el sector.

La nostra història