Sobre >atlanta


Som una consultora d’esdeveniments i viatges corporatius 

Una consultora de Turisme de Negocis compromesa amb la excel·lència i amb una creixent presència internacional. Entenem els esdeveniments i els viatges corporatius com palanques d’acció per a desenvolupar, expandir i potenciar el negoci de corporacions, associacions, institucions i fundacions.

Meeting planners, congress managers, project managers, travel consultants, luxury travel designers… Un equip de més de 80 professionals amb talents que es complementen per assolir la excel·lència de la nostra marca.

Han transcorregut 12 mesos
en els quals hem estat i seguim al teu costat

Ha transcorregut un any des del primer Estat d’Alarma i de l’inici de la crisi provocada per la pandèmia COVID19, temps complexos els que ens han tocat viure i en els quals, fins i tot en confinament, en >atlanta hem mantingut el nostre compromís de servei amb els clients.

Han transcorregut 12 mesos en els quals hem estat i seguim al teu costat, des de les nostres oficines o a tan sols un clic, per donar resposta i solucions a les teves necessitats en esdeveniments i viatges corporatius.

.

A >atlanta, seguim al teu costat

Ens ha tocat viure uns mesos molt complexes durant els que, tot i que en la distància, hem seguit estant al seu costat, funcionant amb total normalitat per a oferir-li les millors solucions adaptades a aquestes noves i inesperades circumstàncies provocades per la Covid-19.
Ara que cada dia estem més a prop del final de l’estat d’alarma i, amb aquest, de la recuperació de la mobilitat, obertura de les fronteres, represa del trànsit aeri, etc., tornem a la normalitat i a >atlanta seguim al seu costat a només un clic, una trucada telefònica, correu electrònic, missatge de Whatsapp o, per què no, a través de videoconferència.

#ensquedemacasa, però seguim al teu costat

Només tenim un desig, que tant tu com el teu entorn us trobeu bé, nosaltres ho estem. Seguim al teu costat, encara que sigui des de casa, de la mateixa manera que ho hem fet sempre, propers i compromesos en ser útils, aportant solucions.
Convençuts de que junts i juntes en ens sortirem, continuem apostant pel futur, perquè tot i que el present sigui incert, ho superarem. Ens esperen esdeveniments sorprenents i viatges extraordinaris, però fins que tot això arribi, és moment de quedar-se a casa.
Ara toca cuidar-se. Serenitat i força per a tothom!

Els nostres valors marquen la diferència

Entenem les particularitats del món corporatiu i instituacional, un coneixement que ens permet oferir qualitat en l’assessorament i els serveis desitjats en esdeveniments i viatges corporatius. 

FACTOR HUMÀ

PROACTIVUS I INNOVADORS 
El nostre equip està sempre a la recerca de les últimes tendències en esdeveniments, business travel yi viatges privats.

PROXIMITAT

A PROP DEL CLIENT
El nostre nivell de personalització i la proximitat són les claus del nostre èxit. Co-crearem plegats els serveis que necessitin.

EXPERIÈNCIA

SENIORITY
>atlanta es va fundar el 1980 i des d’aleshores ha sabut desenvolupar i retindre el millor equip. Un equip de més de 80 professionals amb destacada experiència en el sector.

La nostra història

>atlanta Sostenible

Des del passat 16/12/21 estem certificats amb el Segell BIOSPHERE SUSTAINABLE LIFESTYLE i el Segell Safe Travels de WTTC.

Amb aquests segells atlanta reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat turística.

.

 

Reconeixements

Formem part de destacades associacions del Sector: Convention Bureaus, IATA, CEAV, ACAVE, ICCA, IAPCO, TAG, I’M+, cosa que és garantia de qualitat i servei per les diferents avaluacions que implica la nostra condició de membres.

La nostra vocació internacional ens va portar a establir una aliança global amb el consorci britànic Reed & Mackay el 2009, per això som el seu partner a Espanya, cosa que ens permet donar una cobertura global als nostres clients.

A més estem certificats a Qualitat: UNE-EN-ISO9001:2015, disposem del Segell Ètic Fenin.

  UNE-EN-ISO9001      Fenin