26th International Conference on Atomic Physics (ICAP 2018)

Sembla que fos ahir quan >atlanta travel & corporate events consultants va ser escollida per a organitzar i coordinar tots els serveis de secretaria tècnica de la vint-i-sisena edició de la International Conference on Atomic Physics (ICAP 2018). Aquesta seria la primera vegada que Espanya acolliria aquest congrés internacional i, durant cinc dies, més de 900 persones entre ponents i participants, assistirien a un esdeveniment on els líders de la ciència, incloent 6 premis Nobels, anaven a presentar els avenços més representatius en el camp de la física atòmica. Tot l’equip d’atlanta es posava a treballar per aconseguir que aquest gran esdeveniment fos un èxit.


 
 

  • Sector: Comunitat científica
  • Públic objectiu: Presència internacional d’una comunitat de científics provinents d’arreu del món. El total d’assistents entre ponents i participants era d’unes 900 persones.
  • Objectiu: Celebrar la conferència bianual, en la seva vint-i-sisena edició i presentar durant els cinc dies que dura el congrés a investigadors de tot el món els desenvolupaments més recents succeïts en els últims dos anys en el camp de la física atòmica.
  • Necessitat: ICAP necessita per la celebració d’aquest congrés a Barcelona serveis de secretaria complets incloent la gestió de les diferents secretaries (tècnica, científica, comercial i social). Es per això, que la divisió de congressos d’atlanta es va presentar com partner oficial per garantir la perfecta organització del congrés.
  • Solució proposada: >atlanta s’encarregaria de gestionar tots els aspectes relacionats amb la secretaria i a més, amb el compromís de generar valor al congrés, també abordaria els aspectes relacionats amb marketing, comunicació i noves tecnologies. L’equip d’atlanta, format per professionals provinents de diferents àrees i especialitzacions, oferiria una completa assistència al congrés ICAP en les seves diferents necessitats incloent la creació del web, plataforma de registre online, gestió i registre d’abstracts, gestió de proveïdors, selecció de transport, enviament de circulars informatives, selecció d’allotjament i programa social entre d’altres.
  • Resultat: El bon desenvolupament dels cinc dies de duració del congrés, la rapidesa amb la que es van solventar necessitats d’última hora i la professionalitat d’atlanta en la preparació d’aquest congrés, organitzat per uns clients tan exigents com l’ICFO, la UB, la UAB i la UPC, van la mostra del gran equip d’atlanta. ICAP 2018 va ser un gran èxit i va permetre posicionar Barcelona com una ciutat líder en matèria de ciència.
  • Webhttp://icap2018.eu/

Tornar a Casos d'èxit
Scroll Up