Convenció a Biscaia

Una empresa enfocada en l’assessoria de finançament vol realitzar la seva convenció interna al mes de setembre. El seu equip, format per joves perfils internacionals, vol combinar el seu programa de reunions amb activitats enfocades al coaching d’equip i promoure l’esperit de col·laboració entre diferents unitats de negoci de l’empresa.

 • Sector: Empresa que ofereix serveis d’assessorament financer.
 • Destí i duració: Getxo (Biscaia). Dos dies de durada.
 • Públic objectiu: 92 assistents – Equip internacional provinents d’Espanya, França i Bèlgica
 • Objectiu: Realitzar la Convenció Interna de la companyia per a tot el seu equip provinent de diferents països i seus.
 • Necessitat: L’empresa necessitava una proposta de reunió a un destí que permetés realitzar activitats de team building per a potenciar el treball en equip entre les diferents seus internacionals. Aquesta Convenció Interna havia de transmetre els valors empresarials i oferir activitats d’oci als assistents.  

Tornar a Casos d'èxit
  • Solució proposada: En tractar-se d’una Convenció Interna per a públic jove i internacional que venia de diferents punts de Bèlgica, França i Espanya, es va proposar realitzar una trobada a Biscaia (Getxo). Els assistents van tenir l’oportunitat de realitzar les seves reunions a URL Palacio Oriol, un palau de l’any 1906 amb una decoració elegant i un emplaçament excepcional amb vistes a la badia de l’Abra a l’Oceà Atlàntic. La trobada es compaginaria amb diferents activitats nàutiques com a part lúdica i es potenciaran agrupacions en equips per a ressaltar les fortaleses entre membres. 
  • Resultat: L’esdeveniment es va iniciar amb un aperitiu a la terrassa sobre la platja de Getxo, on es va servir el sopar i s’hi va incloure un DJ. Durant les dues jornades es van realitzar presentacions de la companyia a una de les sales plenàries del Palau. Les sales, diàfanes, amb terres de marbre i llum natural, oferien als assistents unes vistes espectaculars de la badia, mentre es desenvolupava la reunió. Per la tarda, es van dur a terme activitats de BigSup i Kayak en grup, centrades en el treball d’equip.
  • Servicios exclusivos: >atlanta va realitzar una prospecció de diferents espais per a les reunions. Es va treballar conjuntament amb el CEO i Direcció de Campanya els valors d’equip a transmetre en el desenvolupament de l’activitat. Es va fer una planificació de les nec
  • essitats d’oci, incloent un emplaçament amb vistes a la badia d’Abra i càtering, tipus cóctel, servit al mateix recinte de l’hotel.
Scroll Up