GA2LEN UCARE Conference and Preceptorship

  • GA²LEN, la Xarxa Europea d’Al·lèrgia i Asma Global, va llançar recentment el seu programa per al desenvolupament, interacció i  acreditació de centres de referència i excel·lència en àrees especials d’al·lèrgia integrats en la seva gestió de qualitat global dels centres d’al·lèrgia d’excel·lència. Els principals objectius de GA²LEN UCARE són proporcionar excel·lència en la gestió d’urticària, augmentar el coneixement de la urticària mitjançant investigació i educació, i promoure la concienciació sobre la urticària.
  • Sector: Xarxa Europea d’Al·lèrgia i Asma Global (GA2LEN UCARE)
  • Públic objectiu: Xarxa d’especialistes en urticària incloent al comité científic, professors i professionals de UCARE de diferents centres d’arreu del món.
  • Objectiu: GA2LEN UCARE, volia organitzar la primera trobada global de la Xarxa de UCARE. Van decidir dur a terme GA2LEN UCARE Conference and Preceptorship a Barcelona del 30 de novembre al 1 de desembre al ESADEFORUM de l’escola de negocis ESADE.  GA²LEN UCARE Conference and Preceptorship incloïa sessions interactives i taules rodones (dia 1) i ponencies científiques i xerrades (dia 2). El dia 2 es va retransmetre en directe.
  • Necesitat: GA²LEN UCARE necessitava assistència amb els serveis de secretaria tècnica. >atlanta va posar a disposició de la societat la seva experiència com a consultor per assessorar i garantir l’organització en l’àmbit de secretaria.

Tornar a Casos d'èxit

Solució proposada: >atlanta es va ocupar de tots els serveis relacionats amb la secretaria abans, durant i desprès del congrés incloent: faristol, acreditacions, emails enviats als participants, senyalització, emissió de certificats, targeta de crèdit, minutes pel sopar, imatges, quadern tamany A5, felicitació de Nadal, noms a les taules, presentacions de ponents i programa (agenda). El dia de la conferència tres representants de l’equip d’atlanta congress van estar presents a ESADEFORUM per ocupar-se de totes les tasques de gestió incloent  benvinguda i control d’assistència. Al finalitzar la conferència es va dur a terme tot el desmuntatge.

Resultat: GA²LEN UCARE va realitzar la seva primera Conference and Preceptorship a Barcelona amb un gran èxit. Tots els participants van quedar entusiasmats amb l’organització i el servei durant els tres dies.

 

Scroll Up