International Congress of Mathematicians

El Comitè Organitzador del ICM 2006, va realitzar el su Congré Internacional de Matemàtics (International Congress of Mathematicians) a Madrid. Del 22 al 30 d’agosto de 2006 la capital espanyola es va convirtir en un punt de trobada de matemàtics d’arreu del món, un gran aconteixement científic i una ocasió única per a mostrar la importància de las Matemàtiques a la societat. >atlanta, per la seva experiència en organització de congressos de tipologia científica, va ser l’agencia seleccionada per gestionar tots els aspectes de secretaria.

  • Sector: Comunitat científica
  • Públic objectiu: Presència internacional d’una comunitat de matemàtics provenient d’arreu del món. El total d’assistents entre ponentes i participants va ser de 4.270 matemàtics de 101 països.
  • Objectiu: Celebrar la XXV Conferència Internacional de matemàtics, un congrés que se celebra cada quatre anys, i en el que durant 9 dies es realitzarien 20 conferèncias plenaries i 169 conferèncias convidades. L’esdeveniment internacional tenia a més la particularitat d’estar associat amb més de 60 congressos satèl·lits de menor tamany.
  • Necessitat: ICM necessita per a la celebració d’aquest congrés a Madrid serveis de secretaria complets incloent la gestió de les diferents secretaries (tècnica, científica, comercial i social). Gràcies a l’especialització en organització de congressos científics, >atlanta  va ser seleccionada per garantizar la perfecta organització del congrés.

Tornar a Casos d'èxit
  • Solució proposada: >atlanta se encargaría de gestionar todos los aspectos relacionados con la secretaría y de generar valor al congreso a través de su experiencia en el sector. El equipo de >atlanta, que cuenta con profesionales provenientes de diferentes áreas y especializaciones, ofreció una completa asistencia al congreso ICM incluyendo (registro online, gestión y registro de abstracts, gestión de proveedores, selección de transporte, envío de circulares informativas, selección de alojamiento y programa social entre otros). 
  • Resultat: El bon desenvolupament dels nou dies de duració del congrés, la rapidesa amb la que es van solventar les necessitats d’última hora i la professionalitat amb la que >atlanta es va desenvolupar en la preparación d’aquest congrés, va significar una gran oportunitat per a Madrid com a seu i una fita a la història d’altanta en organització de congressos científics de gran envergadura.
  • Web: http://www.icm2006.org/
Scroll Up