IV SIMPOSI EMPRESA SALUT BUCODENTAL

El passat 17 de març, un dels majors experts en salut bucodental juntament amb SEPA, Societat Espanyola de Periodoncia i osteointegració van realitzar el seu IV Simposi. Sota el títol “El dentista i l’higienista bucodental. Un equip únic”, més de 1000 assistents van participar en aquest IV Simposi organitzat integrament per >atlantaevents.

  • Sector: Laboratori de salut bucal i dental
  • Públic objectiu: 1.100 inscrits, professionales de salut bucal
  • Objectiu: Que el simposi segueixi consolidant-se com una de les trobades científiques de referència pels professionals de la salut bucal. Es pretén aconseguir que el seu rigor científic i el dinamisme dels seus formats, en clau d’entreteniment, sigui una cita esperada per tots els professionales del sector. A través del Simposi es desitja  que ambdues entitats (Odontologia i Periodòncia) transmetin la importància de treballar juntament perquè anant de la mà es produeixin avenços en en la Ciència i Salut bucodental.
  • Necessitat: Els simposis d’aquesta empresa de salut bucodental es realitzen bianualment i es van començar a dur a terme per primer cop al 2012. Es persegueix sorprendre als assistents amb un esdeveniment de caràcter innovador transmeten clarament els fonaments  científics i el missatge clau: “El dentista i l’higienista bucodental: un equip únic”. La difusió d’aquest tàndem perfecte és el que es preten transmetre a l’audiència.

Tornar a Casos d'èxit

Solució proposada: Es proposa que la IV edició tingui lloc al Teatre Capitol de la Gran Vía de Madrid. Una sala de cinema és un espai on es pot crear una experiència completa comptant amb la tecnologia més innovadora en matèria audiovisual. Al creuar les portes d’accès a la sala tot estaria personalitzat amb la finalitat de crear una sessió feta a mida.

Resultat: Mitjançant un novedós format i una espectacular posada en escena tots els assistents van gaudir d’una jornada formativa molt entretinguda i d’alt nivel científic. A través del “show” i sketches en clau d’humor els moderadors van conduir tot l’esdeveniment. La música de La La land va fer fil conductor entre acte i acte. La APP per a Smartphone i Tablet específica per l’esdeveniemnt creada per >atlanta, va permetre als participants al Simposi l’accès inmediat a la informació pràctica i organizativa de la trobada, així como interactuar durant el seu desenvolupament. Tantmateix les xarxes socials van ser plataformes de comunicació idònies per seguir cada detall que succeïa durant el Simposi i per realitzar networking i intercanviar fotos i impressions.

Scroll Up