XXIII Fòrum Espanya – Estats Units

El Fòrum Espanya-Estats Units va celebrar la seva vint-i-tresena edició a Jerez de la Frontera (Cádiz), sent aquesta la quarta vegada que aquesta important trobada bilateral tenia lloc a Andalusia, després de celebrar-se a Màlaga al 2014 i Sevilla els anys 1995 i 2005. La trobada bilateral, va desenvolupar-se els dies 9 i 10 de Novembre de 2018 a Jerez de la Frontera (Cádiz).

  • Sector: Institucional (Consell dels EEUU – Consell d’Espanya)
  • Públic Objectiu: Més de 140 assistents de l’àmbit polític, acadèmic i empresarial d’Espanya i Estats Units.
  • Objectiu: La Fundació Consell Espanya-Estats Units i el United States–Spain Council organitzen aquesta trobada anual per analitzar els reptes estratègics comuns i reforçar d’aquesta manera els llaços bilaterals. En concret, en aquesta XXIII edició, el Fòrum abordava la situació a l’Àfrica i el Mediterrani i l’impacte tecnològico en l’ocupació i les ciutates.
  • Necessitat: La Fundació Consell d’Espanya-EE.UU. necessitava per a aquesta trobada un partner que pogués realitzar tots els serveis de secretaria tècnica de l’esdeveniment, a más d’encarregar-se del marketing i la comunicació; disseny de la imatge de tot l’esdeveniment, creació del portal web, coordinació del gabinet de premsa, etc. 

Tornar a Casos d'èxit
  • Solució proposada: L’equip d’esdeveniment i congressos de <atlanta a Sevilla, amb una àmplia experiència a la realització de Fòrums Internacionals (ja que amb anterioritat ja va ser escollida per a l’edició de 2016 a Santiago de Compostela i Màlaga 2014), es va encarregar de donar solucions a totes les necessitats de secretaria tècnica i comunicació. Des del departament de Marketing i Comunicació de >atlanta es van desenvolupar in-house els elements gràfics d’imatge que, posteriorment es varen plasmar a suports com agendes, badges i web oficial. A més a més, es va coordinar l’aparició i difusió en mitjans de premsa (escrita i online).
  • Resultat: Al llarg de les dues jornades del Fòrum, més de 130 participants i 16 ponents, experts en diverses àrees, varen debatre els reptes i oportunitats de cooperació a l’Àfrica i el Mediterrani. Entre les moltes personalitats destacades com l’ambaixador d’Espanya als Estats Units, Santiago Cabanas, també s’hi trobava el ministre d’Assumptes Exteriors, Josep Borrell.  
  • Webhttp://forojerez2018.atlantacongress.org/#
Scroll Up