QUÈ FEM  > COMUNICACIÓ

Comunicació

 

Comuniquem emocions. A >atlanta estem especialitzats en crear acciones de Màrqueting Experiencial a través d’esdevneiments corporatius de direcció, de divulgació, congressos, incentius, llançaments de producte, campanyes de fidelització de clients… per a reforçar la seva marca.

Amb el nostre compromís de generar valor, la conceptualització, el disseny, la producció i la gestió es converteixen en els pilars del nostre servei, per així aconseguir que el seu Esdeveniment es converteixi en una oportunitat per potenciar i posicionar la seva marca a tots els nivells. Propostes creatives i innovadores per aconseguir experiències que perdurin en la memòria a través de l’Esdeveniment.

Solucions de Màrqueting & Comunicació

Branding: creació de la imatge i logotip

Disseny gràfic in-house i elaboració de tot el material de l’esdeveniment i escenografia incloent-hi papereria, invitacions, acreditacions, catàlegs, diplomes, programes, cartelleria i senyalística.

Web de l’esdeveniment: Disseny, posicionament i gestió

Gestió de la pàgina web com a element clau de la identitat de l’esdeveniment (Format de pàgina web, funcionalitats, widgets, social plugg-ins, inserció de Twitter, linkedIn o Google Apps a la mateixa web de l’esdeveniment).

Xarxes socials: viralització de l’esdeveniment

Asignació d’un Community Manager responsable de viralitzar l’esdeveniment i crear expectació abans i durant l’esdevenimenta les principals xarxes socials, tals com Twitter, LinkedIn, facebook, Instagram.

Campanyes promocionals, de comunicación i divulgació de l’esdeveniment

E-mail màrqueting de l’esdeveniment pre i post als assistents i patrocinadors, campanya de Relacions Públiques digital, Blog de l’Esdeveniment, e-magazine, linkbuilding.

Gabinet de premsa

Difusió als mitjans especialitzats i creació d’una oficina permanent d’informació per a premsa. Creació de comunicats de premsa amb elements noticiables sobre l’esdeveniments i preparació del press kit.

Publicitat

Màrqueting digital SEO i SEM. Definició i estratègia de campanyes per a millorar la presència en els diferents motors de recerca a Internet, optimització de paraules clau.

Tecnologia

Creació d’Apps que permeten als assistents i ala organització obtenir tota la informació de l’esdeveniment al seu dispositiu mòbil (agenda, alertes i realitzar networking).

Mesura de l’impacte de l’esdeveniment (ROI)

Evaluació dels resultats de l’esdeveniment i la seva contribució als objectius de la organització a nivell de comunicació. Realització d’enquestes post-esdeveniment i anàlisi de la influència.

Equip creatiu

 

Comptem amb un equip de disseny i comunicació amb una àmplia experiència, fet el qual ens permet cobrir les necessitats de comunicació dels nostres clients, des del disseny d’un logotip fins a la personalització íntegra d’un esdeveniment tant online com offline.