QUÈ FEM  >  ESDEVENIMENTS VIRTUALS

Projectem oportunitats

atlanta events & corporate travel consultants disposa de un nou servei que permet organitzar en un entorn virtual diferents tipologies d’esdeveniments com reunions, grans i petites, convencions, llançaments de productes, esdeveniments de comunicació o congressos. 

atl@nta meetings ofereix un servei integral que completa la gestió, tecnologia i comunicació d’un esdeveniment tradicional, amb la creació d’un portal (web o app) que ofereix esdeveniments en directe (streaming) o enregistrats anteriorment. S’utilitzen plataformes professionals de Live Streaming, Streamcast i Webconferences, garantin el desenvolupament de l’esdeveniment en un entorn segur i de qualitat, accessible únicament a través de registres personalitzats.  

atl@nta meetings permet la celebració d’esdeveniments online, sense necessitat de desplaçar a ponents ni assistents, i també la realització d’esdeveniments híbrid, que connecten la seu on es troben alguns dels assistents físicament amb la resta de participants de manera virtual. 

Motivació, formació, llançament de producte, comunicació, investigació… sigui quina sigui la estratègia, volem que els nostres clients avancin en cada una de les accions. Per aquest motiu, es necessari pensar en els esdeveniments virtuals com experiències de valor afegit que s’estenen més enllà de la pantalla d’un ordinador.

Cal una producció de qualitat i rigorosa, dissenyada per no deixar res a l’atzar.

>atlanta events & corporate travel consultants

Organització i Producció

Assegurem un procés impecable amb la nostra gestió i coordinació de proveïdors experimentats, organitzant i revisant la logística i els diferents canals de difusió.

Continguts

Convertim l’esdeveniment en un espai dinàmic i memorable ajudant en la creació de contingut, dissenyat per mantenir l’atenció i despertar l’interès de el públic assistent.

Dissenyem els continguts d’engagement que millor connectaran amb cada segment d’audiència.

>atlanta events & corporate travel consultants

Comunicació i Branding

Definim els objectius de Comunicació per fer de l’Esdeveniment una oportunitat per impulsar la marca o missatge, augmentant la visibilitat a través de Xarxes Socials i MailMarketing.

La forma i la imatge que necessites per projectar les teves idees a l’audiència i fer-les realitat. Creació de el portal web o app per a la visualització dels continguts.

Disseny de la imatge de l’esdeveniment. Personalització de la plataforma. Disseny dels escenaris 3D …

>atlanta events & corporate travel consultants

Informes i Estadístiques

Finalment, a el tancament de l’esdeveniment es pot disposar d’estadístiques detallades com l’anàlisi de l’nombre de visualitzacions en un període determinat, nombre d’usuaris connectats, accessos i segmentació a través de dispositius, horaris, origen geogràfic i altres variables d’interès per a l’empresa.

Casos d’èxit

  • Client: Sector Farmacèutic
  • Durada: 2 dies
  • Públic objetiu: Neurocirurgians, oncologia radioteràpica, biòlegs moleculars, genetistes, rehabilitadors i fisioterapeutes
  • Objetiu: Debatre sobre les tecnologies més rellevants en el moment actual sobre neuro-oncologia, de la mà d’experts de renom internacional.
  • Necessitat: Transmetre a través de diferents càpsules formatives els avenços tecnològics i terapèutics en el tractament de tumors cerebrals.
Veure detalls de l'esdeveniment

  • Clients: Societat Catalana de Biologia (SCB) e IEC
  • Durada: Un dia
  • Públic: Més de 450 assistents
  • Objectiu: Presentar els estudis realitzats sobre Coronavirus
  • Necessitat: L’empresa tenia definits els missatges i objectius que volia comunicar durant el Symposium. No obstant això, la situació actual no els permetia realitzar l’esdeveniment d’una manera tradicional.
Veure detalls de l'esdeveniment