QUÈ FEM>  ESDEVNIMENTS VIRTUALS

Projectem oportunitats

atlanta events & corporate travel consultants disposa d’un nou servei que permet organitzar en un entorn virtual diferents tipus d’esdeveniments com reunions, grans i petites, convencions, llançaments de producte, esdeveniments de comunicació i congressos.

atl@nta meetings ofereix un servei integral que completa la gestió, tecnologia i comunicació d’un esdeveniment tradicional, amb la creació d’un portal (web o app) que ofereix esdeveniments en directe (streaming) o gravats amb anterioritat. Per dur-ho a terme, utilitza plataformes professionals de Live Streaming, Streamcast i Webconferences, garantint el desenvolupament de l’esdeveniment en un entorn segur i de qualitat, accessibe únicament a través de registres personalitzats.

atl@nta meetings permet la celebració d’esdeveniments on-line, sense necessitat de desplaçaments de ponents i assistents, i també la realització d’esdeveniments híbrids, que connecten la seu on es troben alguns dels assistents físicament amb la resta de participants via remot.

Motivació, formació, llançament de productoe comunicació, investigació… sigui quina sigui la estratègia, volem que els nostres clients avancin en cadascuna de les seves accions. Per aixó cal entendre els esdeveniments virtuals com experiències de valor afegit que arriben més enllà de la pantalla de l’ordinador.

És necessària una producció de qualitat i rigorosa, dissenyada per no deixar res a l’atzar.

>atlanta events & corporate travel consultants

Organització i Producció

Assegurem un procés impecable amb la nostra gestió i coordinació de proveïdors experimentats, organitzant i revisant la logística i els diferents canals de difusió.

Continguts

Convertim l’esdeveniment en un espai dinàmic i memorable ajudant en la creació de contingut, dissenyat per mantenir la atenció i despertar l’interés del públic assistent.

Dissenyem els continguts d’engagement que millor connectaran amb cada segment d’audiència..

>atlanta events & corporate travel consultants

Comunicació i Branding

Definim els objectius de Comunicació per fer de l’Esdeveniment una oportunitat per impulsar la marca o missatge, augmentant la visibilidad a través de Xarxes Socials i MailMàrqueting.

La forma i la imatge que necessites per projectar les teves idees a la audiència i fer-les realitat. Creació del portal web o app per a la visualització dels continguts.

Disseny de la imatge de l’esdeveniment. Personalització de la plataforma. Disseny dels escenaris 3D…

>atlanta events & corporate travel consultants

Informes i Estadístiques

Finalment, al tancar l’esdeveniment es pot disposar d’estadístiques detallades com l’anàlisi  del número de visualitzacions en un determinat període de temps, número d’usuaris connectats, accessos i segmentació a través de dispositius, horaris, origen geogràfic i altres variables d’interès per a l’empresa.