QUÈ FEM ESDEVENIMENTS, INCENTIUS I CONGRESSOS >  ESDEVENIMENTS

Consultoria en Esdeveniments


A >atlanta events & corporate travel consultants som especialistes en generar valor a través dels esdeveniments, convertint-los en una oportunitat immillorable per a potenciar la seva imatge i posicionament en el mercat.
Gràcies a la nostra experiència des de 1980 en el sector i una clara orientació al client, l’ajudem a assolir l’objectiu del seu esdeveniment, sigui del tipus que sigui (formació i divulgació de coneixement, incentivar, motivar i cohesionar equips, llançar un productes o una campanya, fidelitzar clients o celebrar una data especial, entre d’altres) de manera exitosa i que superi les seves expectatives.

Serveis

Networking

 

Realitzar una activitat en grup facilita la comunicació i interrelació entre els participants d’un esdeveniment. Proporcionem eines per tal de superar barreres comunicacionals en els seus Incentius, Convencions, Llançaments de producte, Symposiums, Workshops, etc.

Contingut

 

Dissenyem tot tipus d’activitats i formats creatius per tal de facilitar la transmissió del contingut d’un esdeveniment i mantener l’atenció durant el mateix.

 

Tecnologia

 

Les nostres tecnologies on-line i on-site proporcionen una gestió integral abans, durant i després de l’esdeveniment: Gestiónon-line de l’esdeveniment, web de l’esdeveniment, Apps, tecnologia digital i tàctil, serveis multimedia, etc.

 

Budgeting

 

L’assessorem en la elaboració del briefing de l’esdeveniment, aportant la nostra experiència i creativitat, i adaptant-nos a qualsevol pressupost: planificació segons timing i pressupost, poder de negociació amb proveïdors, control de pressupost i reporting.

 

Comunicació

 

Propostes creatives i innovadores per aconseguir experiències que perdurin a la memòria a través de l’esdeveniment.

Producció

 

Li oferim un servei integral i les solucions més creatives en totes les fases de producció de l’esdeveniment, adaptades a tots els pressupostos: seus, escenaris, senyalètica, back-drops, photocalls, stands, gestió de la post-producció, etc.

 

Logística

 

Ens ocupem de tots els aspectes logístics i organitzatius necessaris per a la realització de l’esdeveniment. Consultoria, selecció i gestió de localitzacions i seus, allotjament, transport, serveis de restauració, relació amb els convidats, etc.

 

ROI

 

L’objectiu de qualsevol esdeveniment és aconseguir la màxima satisfacció del participant al menor cost possible. A >atlanta events & corporate travel consultants quantifiquem el retorn de la seva inversió en un esdeveniment.

 

Com ho fem

Gaudint, junts en totes les fases de l’esdeveniment a través del diàleg i la co-creació, innovant, prenem la iniciativa, assumint la responsabilitat de que les coses es facin realitat.

Creem equips especialitzats, amb un únic interlocutor, dissenyats específicament per a cada client i projecte, treballem a través d’un procés clar, flexible, transparent i enfocat a l’èxit per treure el màxim potencial del seu esdeveniment.

Treballen des del model de la co-creació, propiciant la participació i el diàleg, pensant en solucions personalitzades que impactin en la memòria del seu públic objectiu, potenciant la inspiració, la evocació i el record dels seus esdeveniments.

A >atlanta travel & corporate events consultants aportem contingut, forma i imatge a les idees, conceptes i missatges de comunicació al voltant d’un esdeveniment.

Participant en el “briefing”

Recollint els conceptes i objectius a transmetre

Sent creatius i proactius

Produïnt i implementant campanyes de comunicació

No deixem res a l’atzar, cuidant “fins l’últim detall”

Contribuïnt a donar el servei integral esperat