QUÈ FEM  >  VIATGES PRIVATS 

Creem moments inoblidables.
Experiències per descobrir, viure i repetir.

Els nostres clients ens coneixes pel dia a dia dels seus viatges corporatius i institucionals, i puntualment en els seus esdeveniments; aquesta relació de confiança fa que també ens confiïn els seus viatges privats.

Organitzar un viatge inoblidable requereix conèixer profundament als nostres clients, les destinacions, mitjans de transport i serveis, buscant la combinació perfecta per a que es converteixi en un record emocional extraordinari.

Destinacions destacades

MERCADOS NAVIDEÑOS. LA MAGIA DE LA NAVIDAD

El espíritu de la Navidad más vivo que nunca.
Los adornos, las luces de colores y los regalos de todo tipo crean un ambiente navideño especial que, acompañado de un buen vino caliente convierten a este mercado en un “must” de estas fechas.

Leer más

BRASIL, UN CARNAVAL DE EMOCIONES

El cóctel perfecto de naturaleza y cultura.
Nos montamos en el 4×4 acompañados por nuestro guía Fábio. El coche arranca y con él, nuestra aventura brasileña de hoy, ¡Vamos a ver las Cataratas del Iguazú, una de las 7 Maravillas del Mundo Natural!

Leer más

Reconeixements

Formem part de destacades associacions del sector: Convention Bureaus, IATA, CEAV, ACAVE, ICCA, IAPCO, TAG, fet que és garantia de qualitat i serveis per les diferents avaluacions que implica la nostra condició de membres. A més, estem certificats en qualitat: UNE-EN-ISO9001:2015 i disposem del Segell Ètic Fenin.
 
La nostra vocació internacional ens va portar a establir una aliança global amb el consorci britànic Reed & Mackay el 2009 i som el seu partner a Espanya, fet que ens permet oferir una cobertura globals als nostres clients.

Experiències

Hi ha una altra manera de descobrir el món, els detalls marquen la diferència.

@atlantaexperiencias